|
|
| Avtor | Sporočilo |
---|
jane watson administrator
Število prispevkov : 164 Join date : 16/08/2011
| Naslov sporočila: superclub Sre Avg 17, 2011 8:21 pm | |
| |
| | | demi summers administrator
Število prispevkov : 31 Join date : 17/08/2011
| Naslov sporočila: Re: superclub Čet Avg 18, 2011 8:57 am | |
| demi je vstopila v klub, oblečena v kratke kavbojske hlače ter majico, ki kaže eno rame. sramežljivo se je vsedla za šank, ter naročila kozarec bacardija in kokakolo. skrivnostno je pogledala na levo roko, kjer so se še dobro poznale rane samopoškodovanja. spet ji je po licu spolzila mala solza. solza je padla na šank in demi jo je hitro pobrisala. videla je ljudi, ki so plesali in se smejali. spomnila se je svoje družbe v texasu, s katerimi je plesala v domačem disku. spet se je na široko nasmehnila, ter popila požirek pijače. še enkrat se je ozrla po klubu, ter si potiho začela peti pesem, ki jo je sama napisala. ko je končala je globoko vdihnila, ter naredila še en požirek pijače. upala je da bo nekdo prišel, da bi nekoga spoznala v mestu. bila je sama tam. v kuto kluba sedela ter gledala z veseljem ter žalostjo v očeh. iz žepa je vzela telefon in vtipkala nekaj v njega. potem ga je pospravila, ter se vrnila nazaj k opazovanju ljudi, ki so bili tako srečni, tako veseli, tako so uživali. tudi ona je hotela biti kakor oni, ampak preprosto ni mogla biti vesela. ni se mogla osrodotočiti na zabavanje. v njeni glavi so se vrtela vprašanja ter skice, ki jih ni rzumela. |
| | | jane watson administrator
| Naslov sporočila: Re: superclub Čet Avg 18, 2011 9:47 pm | |
| Jane je vstopila v mini krilu, z majico z naramnicami in spuščenimi lasmi. Ja, tko zgleda njbol sexy ali tako rečeno vroče. Njene oči so švigale od enega fanta do drugega. Pa spet po clubu in vsej tej barvitosti in dekoraciji. Nato pa je opazila neko dekle, študentko ki je sedela za pultom, pila pijačo, gledala naokoli in si nekaj prepevala. Jane se ej zdelo kot da jo je že videla, vendar spoznali se pa še nista. Odšla je do nje, se vsedla k pultu in naročila en viski. "Haaaj. Js sm Jane. In kako je tebi ime?" jo pogledam in čakam na odgovor. Je pogledovala naokoli in že jo je vleklo k plesu. Odšla je na plesišče in začela seky in noro dobro plesat. Vsi fantje in moški so pogledovali vanjo. Poleg tega pa se je kar od daleč videlo, kako so se jim cedile sline. Nekaj časa je še plesala, nato pa odla nazj k demi. "Oprosti, ampak tok me je vleklo k plesu, d se res nmorm nikol zadržat" v roke primem kozarček viskija in ga spijem na ex. Jane je opazila, da je demi žalostna. Vsaj tako se opazi v njenih rjavo, čokoladnih očeh. Res se je hotela nekaj spomniti, kako jo bi razvedrila.."pridi, greva plesat. nemoreš skos sedet. malce se moraš razvedrit, saj vendar zgleda kot da ti je kdo od bližnjih umrl." jo prijazno potegnm za roko in že sva na plesišču. |
| | | demi summers administrator
Število prispevkov : 31 Join date : 17/08/2011
| Naslov sporočila: Re: superclub Čet Avg 18, 2011 10:20 pm | |
| demi je prijazno pogledala sveolasko, ter se nasmehnila. tiho in prijazno ji je odgovrila: "heej. sem Demi. ". med tem ko je Jane plesala jo je demi samo opazovala, ter gledala fante, ki so jo občudovali. tudi sama si je želela take pozornosti od takih fantov. ko je prišla nazaj, se je demi nasmehnila in rekla: "saj je vredu. poznam ta občutek" in se zasmejala. na hitro je pogledala Jane v njene nebesno plave oči, ter v smehu povedala: "nisem prav tip za plesanje. ampak vseeno bom poskusila.". na plesišču je rjavolaska začela divje a lepo plesati. lasje so ji švigali levo desno, glasbo je začutila v krvi, bila je dobra. plesala je kot profesionalec. sama se tega v tistem trenutku ni zavedala. nikoli si nebi mislila da je dobra v čem drugem kakor samo risanje. potem je malo nehala ter pogledala Jane. "poznana se mi zdiš. sva se že nekje srečali?" je prijazno, ter v smehljanju povedala demi. ni je prav poznala, ni vedela kakšna je. se bo posmehovala, bo prijazna? v demini glavi so se vrtela vprašanja o skrivnostni zlatolaski. seveda sma v sebi je upala, da je prijazno dekle, kot je bila Liv. upala je, da bo našla prijateljico, ki je ne bo spet povlekla v slabe stvari iz preteklosti. med tem velikim razmišljanjem, se je demi prijazno smehljala in čakala na odgovore. |
| | | jane watson administrator
| Naslov sporočila: Re: superclub Pet Avg 19, 2011 1:20 am | |
| Prijazno si je ogledovala Demi in spregovorila ''Me veseli, da sva se spoznali.'' se je siroko nasmehnila in pokazala svoje blesceco bele zobe, ki so se svetili kot diamanti v temi. '' heh. me veseli. to se pri meni kar navadi xd in tudi to, da bom skoraj vedno v srediscu pozornosti. tega sem ze navajena..in res upam, da te to ne bo motilo in te ne bo odvrnilo od tega da bi postale prijateljice. ali se bolje - najboljse prijateljice.'' ko jo je prijela za roko in sta stekli na plesisce je jane videla da ji je demi pokimala z glavo in se le malo nasmehnila. predvidevala je, da to pomeni, da ji je prav da jo je odvlekla na plesisce. Skupaj sta uzivali, noro dobro plesali. jane jo je se bolj prepricevala v to, saj je videla da demi ravno ni bila velikokrat v pozornosti in ob pogledu njo, ki so jo fantje neprestano gledali in obcudovali , ji je bilo lahko nekako neprijetno in si je zelela, da bi bila v janenini vlogi. Se bolj in bolj jo je nekako silila k plesanju in ji prisepnila naj poskusi biti bolj sexy. In ja. Uspelo ji je. Zdaj je nekaj fantov zacelo pogledovati tudi po demi. ''Vidis. Lahko ti uspe. Samo sprostiti se moras. Hmm. Nevem. Tudi ti se meni zdis znana. Mogoce pa je to nakljucje in nama je bilo usojeno, da se spoznava in da bova najboljsi prijateljici.'' prijazno jo je gledala jo je s svojimi modrimi ocmi in cakala na odgovore. |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: superclub | |
| |
| | | |
Stran 1 od 1 | |
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|