La vie en Paris ♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

pirates of the caribbean

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
jane watson
administrator
administrator
jane watson

Število prispevkov : 164

pirates of the caribbean Empty
ObjavljaNaslov sporočila: pirates of the caribbean   pirates of the caribbean EmptySre Avg 17, 2011 8:49 pm

pirates of the caribbean 9693ad8f5c824183821a0d3e2ba7-grande
Nazaj na vrh Go down
https://la-vie-en-paris.slovenianforum.com
emma malfoy
party baby
party baby
emma malfoy

Število prispevkov : 58

ObjavljaNaslov sporočila: Re: pirates of the caribbean   pirates of the caribbean EmptyČet Avg 18, 2011 1:57 am

Emma se je sprehajala po Disneylandu. Hodila je naokoli, dokler ni prišla do piratov. Tega si je neskončno želela videti. Razgledovala se je naokoli, si ogledovala ljudi. Kako je tuki lepo... Tudi razmišljala je, kako je piratka in je na veliki ladji. Emma je rada razmišljala o piratih. Tukaj je bilo odlično. Pravi raj za takšno razmišljanje. Emma se je odpravila naprej in si ogledovala kipe in ostale čudovite reči, ki so bile razsttavljene tam. Res ji je bilo vvšeč. Gledala je ljudi, svoje sovrstnike. Nekateri so jo gledali, Emma pa je malo zardela. Zelo je bila sramežljiva. Ko si je ogledala vse naokoli, se je še enkrat ozrla po prečudoviti piratski razstavi n se zamislila. Kar dolgo časa je bila tam. Zelo ji je bilo všeč. Nato se je odločila, da se bo počasi odpravila, saj je postalo že malo vroče in v disneylandu je bilo vedno več ljudi, vedno večja gneča in ni bila rada v njej. Tako.. Pa bom počasi odšla. Emma si je še malo ogledala naokoli in se počasi odpravila. Ozirala se je še nazaj in razmišljala, kako je bilo lepo in premislila, kaj vse je videla. Emma se je ustavila dleč stran. Ko je gledala na zastavo se je morala nasmehniti. Nato se je počasi, čisto počasi odpravila iz Disneylanda.

• ŠT. BESED: 207
Nazaj na vrh Go down
elena kazlauskiene
administrator
administrator
elena kazlauskiene

Število prispevkov : 87

ObjavljaNaslov sporočila: Re: pirates of the caribbean   pirates of the caribbean EmptyPet Avg 19, 2011 6:54 am

Elena je vstopila. Na sebi je imela Raybaan očala in
turkizno majico ter kavbojke, ki so bile oprijete. Lasje so ji plapolali v
vetru. Sprehajala se je in po poti je vzela svoj telefon iz žepa in začela
igrati igrico. V disneylandu je bilo zelo hrupno ampak Eleni je to ustrezalo.
Ker je močno pihalo se je Elena ustavila in se ozrla na nebo potem pa je
pogledala še okoli. Zagledala je svojo sostanovalko Emmo. Ni je poklicala, saj
jo je hotela presenetiti. Prijela jo je za rame, saj je bila Emma obrnjena
drugam in Elene ni opazila. Emma se je zdela zelo prestrašena. Rdečelaska, je
bila zelo vesela, da vidi nekoga znanega zato je Emmo kar objela, čeprav sta se
komaj spoznali. »Hej Emma. Kako si? Sem
te hotela malo prestrašiti, ko sem te opazila.«
Elena ima na svojem obrazu
nagajiv nasmeh. »Kaj te je privabilo sem
Emma? Si greva kaj skupaj pogledati?«
Spravi svoj telefon v žep in pogleda
Emmo. Čaka kaj bo Emma odgovorila in medtem gleda na okoli in se ji zdi kot, da
bi bila doma. Vse je hrupno, glasno in tukaj se je Elena dobro počutila. Bilo
pa je zelo veliko, Elena se ni sama znajdla zato je rekla Emmi: »Ker si iz
Parisa, bi mi lahko kaj razkazala?« je pogledala Emmo in počakala …

• ŠT. BESED:221
Nazaj na vrh Go down
emma malfoy
party baby
party baby
emma malfoy

Število prispevkov : 58

ObjavljaNaslov sporočila: Re: pirates of the caribbean   pirates of the caribbean EmptyPet Avg 19, 2011 7:12 am

Emma se je obrnila in zagledala je Eleno. Bila je presrečna, da je tam. Živijo Elena! V redu sem. Pa ti? Emmi je bilo prijetno. Emma si je popravila svoje svetle, rjave lase in si poravnala majico, da ni bila izgledati čudna. Videla je, da je Elena oblečena prečudovito in skomignila z rameni. Kaj res? Hehehe.. Zanimivo. Jaz te sploh nisem videla, saj sem bila obrnjena čisto drugam. Oprosti za to. Emma je zardel ain naprej pozorno in pazljivo poslušala Eleno, ki jo je nekaj vprašala in se ji nagajivo nasmehnila. Emmi je bilo prijetno. Zelo rada imam ta film, piratov.. Lahko, ja, čeprav sem si že vse ogledala. Ampak ne bo slabo še enkrat. Saj se vendarle splača. Emma je veselo prikimala in počakala. Emma iz svoje velike rdeče, svetleče torbe uzela telefon in pogledala koliko je ura. Imava še čas. Dovolj ga bo za en ogled. Telefon je že skoraj dala v torbo, ko se je spomnila: Točno, Elena! Bi mi lahko dala svojo telefonsko številko? Res bi te rada kdaj poklicala... Emmi je bilo malo nepotrpežljivo in neočakano pričakati Elenin odgovor. Emma je bila preveč vesela.! Ja, lahko. Greva prvo sem? Potem pa bi ti z veseljem razkazala malo naokoli. Seveda, če želiš. Meni bi bilo to super.. Emma je počakala na Elenin odgovor, zraven pa se malo zasmejala.

• ŠT.BESED: 222
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: pirates of the caribbean   pirates of the caribbean Empty

Nazaj na vrh Go down

pirates of the caribbean

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1