rosa clumbie administrator
Število prispevkov : 33 Join date : 17/08/2011
| Naslov sporočila: rosa clumbie Sre Avg 17, 2011 11:19 pm | |
| WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDRENrosa lieselotta clumbie 5teen | toronto, canada | 1. , dance | play by{mila kunis} WE ARE THE ONES WHO MAKE A BRIGHTER DAY''Opisovanje samega sebe? Večna nadloga. Mislim, kolikokrat sem morala že to narediti? Ker pa mi očitno s tem ne bodo dali miru, bom pač to zopet naredila - že 364tič v življenju. Torej, moje polno ime je Rosa Lieselotta Clumbie. Moja starša sta pred rojstvom vesela načrtovala, kako bosta imela hčerkico Lisso Clumbie. Toda pri rojstvu ju je presenetilo - mama naj bi rodila dvojčici. Moja starša sta v paniki našla ime za drugo dojenčico - Rosa. A pri rojstvu sta obe umrli. Mama in moja sestra dvojčica. Po njima sem dobila ime. Rosa, po moji mrtvi sestrici in Lieselotta, po moji mrtvi materi. Z očetom sva živela v Torontu v Kanadi. Najino življenje je teklo naprej, nikoli pa ni potekalo po normalnih tirih. Vedno je vlak zapeljal iz tirnic. Nič več ni bilo, tako kot včasih. Oče je leta in leta žaloval, jaz pa sem bila majhna pridna punčka, zato ga nisem motila. Nekaj let kasneje, ko mi je bilo 4 leta, je oče spoznal čudovito žensko - Taylor. Taylor je bila prikupna odrasla ženska, kakšno leto mlajša od mojega očeta in že po nekaj mesecih razmerja je prišla na vrsto poroka. Na poroki sem veselo nosila prstančke in trosila rožice. Kakšno leto pozneje, ko sem bila šestletna pridna šolarka, sta me razveselila z novico. Dobila bom sestrico. Ker takrat še nisem razumela, kako sta moja sestra in moja mati umrli, sem bila nad novico navdušena. Prav nič me ni bilo strah, da bi se zgodilo isto kot moji pravi materi. A na srečo Taylor pri porodu ni imela težav. Dobila sem sestrico Annastasio. Pri svojih osmih letih sem začela trenirati hip hop in ugotovila kaj me v življenju veseli. Ugotovila sem, da sem ustvarjena za ples, a to nisem delala samo zase, pač pa tudi za mojo mamo, saj mi je oče povedal, da je imela sanje postati plesalka, a se ji ta želja zaradi nesreče pri porodu ni uresničila. Zato sem plesala, deloma za mater in deloma zase. Hodila sem na tekmovanja in pobirala medalje, ki mi pa niso pomenile nič, Mislim, kaj mi bo kovina, na kateri se bo samo nabiral prah? Medalje sem shranjevala, čeprav mi niso bile nič. Glavno je bilo, da sem uživala, v tem kar sem počela. Zdaj, ko sem stara petnajst in me ples še vedno navdušuje, sem se odločila oditi v Pariz, za eno leto na izmenjavo. Seveda sem bila kar malo žalostna, ko sem morala zapustiti dom in Annastasio, ki je imela takrat devet let, a vseeno sem se veselila spremembe okolja. Mislim, da ni nič več za povedati. To je to, moj obupen opis in zgodovina. Še vedno mi ni jasno, zakaj se ljudje moramo opisovati, a tako pač je. V življenju je veliko ovir, na katere ne pričakujemo. Upam, da mi bo v Parizu všeč in mi ne bo treba že po prvem tednu pobegniti domov.'' |
|
jane watson administrator
Število prispevkov : 164 Join date : 16/08/2011
| Naslov sporočila: Re: rosa clumbie Sre Avg 17, 2011 11:27 pm | |
| SPREJETA - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - želim ti prijetno pisanje in življenje v Parizu. |
|