emily burrows party starter
Število prispevkov : 4 Join date : 17/08/2011
| Naslov sporočila: emily burrows Čet Avg 18, 2011 12:01 am | |
| WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDRENEMILY-DESTINY-BURROWS 18 | nashville, tenessee, usa. | 1 letnik, umetniška | play by{miley cyrus} WE ARE THE ONES WHO MAKE A BRIGHTER DAY'' 23. novembra 1992, če smo še bolj natančni v nashvillu ter ob polnoči zvečer - to mi je mama vedno pripovedovala. zgodil se je čudež - moje rojstvo. že od malega mi starši pravijo da imam zelo veliko domišljijo, katero zdaj ne kažem več toliko .. edinka sem. moje celotno ime je Emily Destiny Burrows, verjetno se sprašujete zakaj Destiny? Moj dedek, torej oče od mojega očeta je imel tako kakor jaz srednje ime Destiny. V šoli so me vedno zafrkavali s tem imenom, vendar mene ni motilo. celotni ime od mojega očeta je John Hope Burrows in od moje mame Kimberly Finley Northwich. moja mama je bila po poklicu slikarka. bila je kot bi lahko rekla moj idol. velikokrat je prodajala slike, kar nam je prišlo prav - denar. nisem imela veliko prijateljev, zato je bila ona moja najboljša prijateljica, vse sem ji povedala - moja čustva, občutke, sanje, dogodke .. bila je kot moj skrivni dnevnik. moj oče je bil po poklicu glasbenik, bolj natančno - igral je v bendu. igral je kitaro. bili so popularni, z mamo sva velikokrat hodile na turneje z njimi. čez nekaj let je bend propadel, zaradi glavnega člana v skupini - drogiral se je. fani niso bili glih zadovoljni. en dan v sobi pa me je oče slišal peti. pravil je da imam angelski glas. še za moj 9 rojstni dan mi je kupil kitaro, ter me naučil igrati na njo. čez nekaj let sem začela pisati svoje pesmi. tati mi je vedno pravil da bom bila uspešna v življenju in da bom imela veliko kariero. vendar jaz si nisem želela postati slavna, mama mi je bila pri strani in vedno bila vesela na kakršnokoli mojo odločitev. starša sta me pri 14 letih prisilila da hodim na jahanje, ampak ne iz razloga da nisem imela nobenega hobija razen igranje na kitaro in pisanje pesmi. ampak, da dobim prijatelje - kar se je tudi res zgodilo. velikokrat sem bila zunaj s prijatelji, ali pa v centru nakupovat. prišel je čaš, 9 razred - valeta. torej kaj naj bi to pomenilo? srednja šola! odločila sem se preseliti v paris, ter upam da bom spoznala veliko novih prijateljev in uživala pri vsemu kar bom delala '' :') |
|
jane watson administrator
Število prispevkov : 164 Join date : 16/08/2011
| Naslov sporočila: Re: emily burrows Čet Avg 18, 2011 12:08 am | |
| SPREJETA - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - želim ti prijetno pisanje in življenje v Parizu. |
|