abby felton moderator
Število prispevkov : 30 Join date : 17/08/2011
| Naslov sporočila: abby felton Čet Avg 18, 2011 5:24 am | |
| WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDRENABBY-MARY-FELTON19 let | Slovenia, Ljubljana | 1., smer športna | play by{avril lavigne}WE ARE THE ONES WHO MAKE A BRIGHTER DAY
>>živijo.jaz sem abby,no bolj natančneje mi je ime abby mary felton.pa bom kar začela 'nakladati': ime mi je abby,kot sem vam že povedala.rodila sem se 19.aprila v ljubljani v državi slovenia.kot vsa ostala dekleta,se tudi jaz zelo rada zabavam,že od malega.enkrat,se spominjam,ko smo s prijateljicami iz sosednje ulice hodile naokrog v kopalkah in se nastavljale starejšim srčkanim fantom,joj kako smo se smejale,ja in stare smo bile okoli 8 let.no,sama pa tudi že od nekdaj res nekdaj obožujem šport.treniram nogomet in smučanje že od 5 leta starosti,ja takrat sem se zares zasanjala v šport.sedaj,ko imam ''dobrih'' devetnajt let,sem že uspešna in čedalje boljša v športu,tekmovala sem že na številnih tekmovanjih in skoraj na vseh dosegla zlato ali srebrno medaljo,ja to sem jaz,tisi 'športni tip'.če vas zanima od kje mi toliko adrenalina in športne duše v krvi,vam povem,da imam to po mami in očetu,saj sta oba odlična športnika,ki pa sedaj ne tekmujeta več,ampak samo zdravo skrbita zase,tečeta in podobno.no,pa pojdimo k mojemu sedanjemu življenju,ko ž počasi prehajam iz veselih najstniških let.pri 17 letih sem spoznala fanta Johna,a sva bila skupaj in sva se skregala,ja točno tako.med nama ni več bilo tiste ljubezenske kemije in nažalost sva se razšla.sedaj pa vam bi rada povedala le še nekaj o moji 'osebnosti': skratka,sem zanimiva in komunikativna oseba,ki ima rada šport,bolj razložene zgoraj,obožujem čokolado in karamelom,doma si večkrat pripravim vročo čokolado...mmm,kako slastno! obožujem tudi sadje kot so mango,melona ali lubenica,ja tropski sadeži so res nekaj posebnega in dobrega.hhmja,sedaj pa bi lahko povedala še kaj o moji družini.imam mamo z imenom evellin in očka z imenom john,v našo družino spadata še dve moji pet let mlajši sestri,ki pa sta enojajčni dvojčici in ju večlrat zamešam,haha.no,upam,da ste me iz teha 'opisa' vsaj malce spoznali,če vas pa še seveda kaj zanima pa kar vprašajte! en velik in lepo pozdrav od abby!
|
|
jane watson administrator
Število prispevkov : 164 Join date : 16/08/2011
| Naslov sporočila: Re: abby felton Čet Avg 18, 2011 6:09 am | |
| SPREJETA - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - želim ti prijetno pisanje in življenje v Parizu. |
|