La vie en Paris ♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

mandy johnson

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
mandy johnson
party starter
party starter
mandy johnson

Število prispevkov : 23

mandy johnson Empty
ObjavljaNaslov sporočila: mandy johnson   mandy johnson EmptyČet Avg 18, 2011 7:35 am

WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDREN
MANDY-(MARIE)-JOHNSON
mandy johnson Selena-gomez-heading-to-puerto-rico-in-2011-olsen-twins-news-com-291x437
15 | Francija, Lyon | 1. letnik (športna) | play by{Selena Gomez}
WE ARE THE ONES WHO MAKE A BRIGHTER DAY

22. Julija 1996 je Dan Johnson peljal po cesti proti bolnišnici v Lyonu. Na zadnjem sedežu je v mukah sedela Marie Johnson. Ko sta prispela je skupina zdravnikov in medicinskih sester že čakalo z vozičkom. Hitro so jo spravili iz avtomobila in divjali po hodnikih dokler niso prišli do porodne sobe. Vse je minilo dokaj hitro in mama me je kmalu držala v naročju. Mene, Mandy Marie Johnson. Sem petnajstletno dekle, visoko 170 cm s srednjo postavo. Sem tisto športno dekle, ki nosi kavbojke in majice ter trenira nogomet. Tisto dekle, s katero se fantje zelo radi družijo ampak nihče je noče povabiti na zmenek ali jo imeti za dekle.
Nimam mame. Po porodu se je nekaj zapletlo in ni preživela. Videla me je samo za trenutek potem pa so me odnesli. Zelo jo pogrešam, čeprav se je ne spomnim. Moj oče se je, ko sem bila stara 2 leti spet poročil in tako imam mačeho. Kmalu je zanosila in tako sem dobila polsestro, ki je 3 leta mlajša od mene. Polsestri je ime Lia, mačehi pa Annie.
Če še niste zasledili, živim v Lyonu, no sem do nedavnega. Pred štirimi meseci smo se preselili v Pariz, ker je oče dobil bolje plačano delo.
Hodim v prvi letnik športne gimnazije. Kot sem že povedala, treniram nogomet in športna gimnazija je bil edini način, da se poskušam preriniti v izbrano vrsto kakšnega večjega nogometnega kluba.
Nisem ravno najbolj punčkasto dekle, zato tudi nimam veliko prijateljic. Imam pa zelo veliko prijateljev moškega spola in zaradi tega me veliko deklet (seveda ne vsa) sovraži. Imam pa najboljšo prijateljico, ki je ''taglavna'' punca na šoli in zaradi tega velikokrat stojim v njeni senci. Včasih mislim, da se druži z mano samo zaradi tega, ker se tako dobro razumem s fanti. No ja, zaradi nje se vsaj pogovarjajo z mano.

• ŠT. BESED: 305
Nazaj na vrh Go down
jane watson
administrator
administrator
jane watson

Število prispevkov : 164

mandy johnson Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: mandy johnson   mandy johnson EmptyČet Avg 18, 2011 7:40 am

SPREJETA
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
želim ti prijetno pisanje in življenje v Parizu.
Nazaj na vrh Go down
https://la-vie-en-paris.slovenianforum.com

mandy johnson

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 

Similar topics

-
» mandy johnson
Stran 1 od 1