|
|
| Avtor | Sporočilo |
---|
rosa clumbie administrator
Število prispevkov : 33 Join date : 17/08/2011
| Naslov sporočila: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 8:10 am | |
| PARIS PARTY !welcome to parisTukaj je party za dobrodošlico ! Zabavajte se ! |
| | | elena kazlauskiene administrator
Število prispevkov : 87 Join date : 18/08/2011
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 8:52 am | |
| Elena je prišla v rdeči obleki, ki je kazala njeno postavo in je zelo pasala k lasem. V roki je imela majhno črno torbico. Vsedla se je v prelepo dvorano okrašeno s svečami in se je obračala okoli in opazila, da je sama. Vsedla se je na oranžen stol, mehak na dotik in začela razmišljati, kaj počnejo njeni prijatelji in starši doma. V predstavi je imela skrbno mamo, ki zdaj lika, očeta, ki bere časopis in brat, ki se močno trudi v službi. Potem je imela v predstavi najboljša prijatelja, ki sta ji vedno stala ob strani. Potem se ji je porodila zamisel. Poklicala bo njeno prijateljico Zahll. Odprla je torbico in iz nje vzela telefon. Odklenila je zaslon in začela pisati številko. Začelo je piskati in oglasila se je Zahll. Bila je presrečna za klic. Veselo ji je razlagala, da je dobila petico pri livtanščini. Elena ji je rekla: »Bravo! Veš tukaj je super.« Punca na telefonski zvezi je odgovorila, da si želi biti z njo. Elena pa misli prav tako. Potem pa mora Zahll oditi. Punci se poslovita in Elena prekine klic in čaka, da kdo pride na zabavo. Zdaj ima več časa za razmislek v novo šolsko leto, ki bo polno navdušenja. Nekdo je prišel na zabavo. Elena obrne glavo. A ugotovi,da je le narobe slišala in obsedi na oranžnem stolu. |
| | | kimberly hawke party starter
Število prispevkov : 39 Join date : 18/08/2011 Age : 27 Kraj : UK, London
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 9:01 am | |
| Kot vsaka nova študentka in vsak nov študent je tudi Kim po pošti dobila velik barvit list, ki je izrekal dobrodošlico in vabil na zabavo. Tako se je odločila, da bo šla. Zabave pa že ne more zamuditi, še posebej če je zabava v Parizu. Oblečena je bilo preprosto kot zmeraj. Temno modre skinny jeans in majčka v pastelnih barvah. Lase je imela še vedno spletene v kito, vendar je zdaj baretko zamenjala z bež kapico. Vedno je bila urejena, ampak pretirano lepotičila se ni nikoli. V tem enostavno ni videla smisla. Zakaj bi morala izgledati kot barbika? Zaradi fantov? Ne hvala. Če se kdo zaljubi vame, hočem, da se zaljubi vame in ne v kilo pudra. Takšno je bilo njeno stališče. Nič ni imela proti puncam, ki so se močno ličile in modno oblačile, sploh ne! Ampak to pač ni bila ona, zato je vedela, da nima smisla, da bi sploh preizkušala kaj takšnega. Malo je bila razočarana, ko je odkrila, da je prostor skoraj prazen. Tam je bila le majhna, ljubka rdečelaska, zato se je odpravila k njej. "Hejla. To pa ni ravno zabava, kajne?" se je zasmejala. "Mimogrede, jaz sem Kimberly."
Nazadnje urejal/a kimberly hawke Čet Avg 18, 2011 2:13 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 9:16 am | |
| Razmišljala je. Kaj če ne bo dobila novih prijateljev? Je tako grda? Je čudna? Jo nobeden ne mara. Pomislila je, da z njo ni nič narobe in odločila, da bo nehala misliti tako negativno. Zakaj bi tako razmišljala; saj je v Parizu, najbolj zaželenem mestu na svetu. Elena se je obrnila okoli in pred sabo zagledala prelepo punco z blond lasmi. Me je ravnokar ta punca pozdravila. Bila je preprosto oblečena ampak zelo šik. Eleni to ustreza. Ogovorila me je. … Jo pogleda, » ne tole ni ravno zabava« Se nasmehne tujki. »Jaz sem Elena, všeč mi je tvoje ime. Iz katere države prihajaš?« Si jo ogleduje njene lepe oči in lase. Razmišlja, da bi bila taka lepša. Eleni kar na enkrat spodrsne na tleh in pade. Reče nekaj grdega po litvansko in vstane, si poravna krilo in se punci po imenu Kimberly v zadregi nasmehne. Upam, da me razume, razmišlja… Eleni kruli v želodcu. »Je tukaj kaj za pod zob?« in gleda na okrog a ni nobene hrane. Vidi pa pijačo in jo vzame. Natoči si jo v kozared (pijačo, vodo) in začne piti po požirkih. Tole ji je dobro delo. Vsede se nazaj na oranžen stol, ki je mimogrede zelo udoben in je namesti, popravi krilo. |
| | | mandy johnson party starter
Število prispevkov : 23 Join date : 18/08/2011 Age : 27
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 9:39 am | |
| Mandy se je spomnila, da je dobila povabilo za nekakšno zabavo za dobrodošlico. Hitro je izbrskala oprijete kavbojke, majico z kratkimi rokavi in teniske. Uporabila je malo maskare in pripravljena je bila na odhod. Kot je prebrala na plakatu, naj bi se zabava dogajala na univerzi. To je verjetno tista stavba nasproti šzudentskega doma. Si je mislila Mandy. Odhitela je po hodniku in se ustavila pred dvigalom. Pritisnila je na gumb za priklic dvigala in nestrpno čakala saj je že malo zamujala. Še enkrat je pritisnila na gumb. Kmalu so se vrata odprla in vstopila je. Nestrpno je pritisnila gumb za v preddverje in vrata dvigala so se počasi zaprla. Ko so se vrata odprla v preddverju je odhitela do vhodnih vrat in skoraj podrla nekega fanta. »Oh, oprosti. Mudi se mi.« Nasmehnila se mu je in odhitela naprej. Fant je še nekaj klical za njo a se ni ozirala. Ko je prispela do sobe v kateri se je odvijala zabava je bila malo razočarana. Tam sta bili samo njena cimra Kimberly in neka rdečelaska. No, pa sem zaman tako hitela. »Ali sta tukaj samo vidve ali kaj?« Je vprašala Kimberly. Nato se je obrnila k rdečelaski in rekla: »Živjo, jaz sem Mandy. Kako je ime tebi?« |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 9:49 am | |
| Gledala zadihano punco, ki je prišla. Odgovori namesto Kimberly: »Da, sami sva. Živjo. Jaz sem Elena. Lepo ime imaš.« Se ji nasmehne. Punca si ogleduje Mandy od glave do peta in vidi zelo simpatično punco. Naenkrat Elena ugotovi, da mora nujno na WC. Zapusti Mandy in Kimberly in jima reče: »grem na WC, pridem kmalu.« Se jima sladko nasmehne in odide. Teče a ne najde stranišča. Vpraša neko čistilko in gospa ji pomaga. Popelje jo do lepo urejenega WC-ja. Ogledala niso bila zamazana, bila so čisto čista brez kakršne koli barve, sledi. Školjka je čista kot v pravljicah. Opravi svojo potrebo si umije roke in se zagleda v svoo podobo v ogledalu. Poravna svoje lase in odide iz sobe. Zapre vrata potem pa odide nazaj na zabavo. Po poti razmišlja o svojem šolskem letu. Komaj čaka da spozna nove sošolke, ki jih zanima ista tema kot njo. Ko pride v dvorano, se ni nič spremenilo. Kimberly in Mandy se opazujeta in je nista opazili. »Hej« jima reče. Pogledata jo in se nasmehneta. Elena se sproščeno vsede na stol in začne opazovati punci. Kar naenkrat postane žalostna, ko se spomni, da so se tako gledale njene prijateljice ko mi je bilo dolgčas. Zagleda se v neko točko … |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 10:02 am | |
| "Iz Britanije," odvrne Kim, na vprašanje od kod prihaja. Kar naenkrat se Elena zvrne na tla. Že trzne z rokami, ker ji hoče pomagati, toda rdečelaska se že pobere in zamrmra nekaj, kar Kimberly ni razumela, vendar je zvenelo precej sočno. "Od kod si pa ti?" radovedno vpraša. Potem pa v prostor prisopiha punca in Kimberly hitro ugotovi, da je to Mandy, njena nova sostanovalka. Medtem ko je Elena na stranišču je med puncama neprijetna tišina. "Torej, katero smer pa študirata?" vpraša Kim, ko se Elena vrne, v želji da bi začela klepet.
words: 93 |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 10:35 am | |
| Mandy se nasmehne Eleni, ki je rekla, da gre na stranišče. Medtem je med Kim in Mandy neprijetna tišina. A Mandy si v resnici ogleduje Kim. Waw, ta punca je res lepa. Svetli lasje se ji zelo podajo k modrimi očmi. In všeč mi je, da ne pretirava z ličili. Oblači se res preprosto a moderno. V tem sva si nekako podobni. Tudi jaz ne maram veliko ličil in preveč punčkastih oblek.Iz globokega premišljevanja jo je zbudila Elena, ki se je vrnila. Naenkrat Kim vpraša: »Torej, katero smer pa študirata?« »Moja smer je športna. Že doma sem bila zelo dobra v nogometu. Moj trener je rekel da ena najboljših. Zato sem se odločila, da grem na športno gimnazijo. Tako bom imela še vedno dobro izobrazbo, če se mi sanje ne uresničijo. In ti?« Ji je vrnila vprašanje. Potem je zagledala, da je Elena nekam žalostna. »Elena, ali je s tabo vse v redu? Je kaj narobe?« |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 10:56 am | |
| "Športna? Oh moj Bog Mandy, ti si taka srečnica!" reče Kim. "Jaz sem v športu porazna. No, če priznam ga v bistvu niti ne maram preveč," še doda. To ji je vzbudilo misel, bi mogoče celo vzljubila šport, če bi bila dobra v njem? Najbrž ne. Hitro je opustila to misel, saj je vedela, da sta glasba in risanje njeno področje in ju ne bi zamenjala za nič na svetu. Mandy je nekoliko zaskrbljeno pogledala Eleno in jo vprašala, če je kaj narobe. "Moja smer je pa umetniška. Kaj pa tvoja Elena? Kaj si tako tiho?" je sedaj postala rahlo zaskrbljena tudi Kim. |
| | | abby felton moderator
Število prispevkov : 30 Join date : 17/08/2011
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 7:38 pm | |
| Abby se je sprehajala po baru in zagledala Kimberly in Mandy.''Živijo punci!'' ju je pozdravila.'' O čem teče vajin pogovor?'' se je nasmehnila in ju pogledala.''Jaz sem izbrala smer športno,pa vidve?'' Abby je pogled usmerila v Mandyjino lepo belo obleko,ki jo je nosila kot za prvi dan šole.Abby se je zdela naravnost čudovita.Bila je bela in taka posebna in nič 'kičasta'. Mandy ima pa res lepa oblačila,le kje jih dobi? Abby se je nasmehnila s svojimi velikim očmi in zakašljala.Ja,res je bila prehlajena,mogoče ji ni dobro delo,ko se je kopala v zelo mrzlem bazenu pri njih doma.
št besed: 108 |
| | | jane watson administrator
Število prispevkov : 164 Join date : 16/08/2011
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 18, 2011 8:02 pm | |
| (real life; a & k. v vajinih zadnjih postih je manj kot 200 besed. v pravilih pa pie da jih morata imeti najmanj 200. Tko d kr še mal probita napisat.)Vedno je govorila, da je življenje potrebno jemati z veliko žlico in se zabavati in tako tudi sama ni izgubljala veliko časa, ko je rahlo pozabila na šolo ter vse kar se je dogajalo v njenem življenju in se odpravila ven na dobro zabavo in nekaj kozarčkov močnih pijač ter nato uživala v tem da je blebetala neumnosti ali pa od časa do časa spoznala kakšnega srčkanega fanta ter se zapletla z njim. Alkoholu pa je s časom manj in manj zaupala in velikokrat ji je v življenju prineslo številne neprijetnosti s katerimi se je morala spopadati kar nekaj časa dokler ni prišel čas, da na vse skupaj pozabi in naredi korak naprej in živi svoje življenje kakršno koli je že navsezadnje se ni veliko pritoževala in je bila z njim zadovoljna. S temi mislimi na si je počesala lase ter stopila v visoke pete popolnoma pripravljena, da se spravi ven sama ali pa z družbo bilo ji je popolnoma vseeno, čeprav je sovražila kje biti popolnoma sama in imeti kasneje občutek da v vseh ostalih okoli nje vzbuja občutek dekleta, ki je vedno osamljeno ter popolnoma brez življenja. Jane je na party prišla s svojo cimro in prijateljico roso. Oblečena je bila v modro oblekco z belimi pikcami in belimi čevlji. Modra je res pristajala njenim lasem in očem.Ravno ko sta vstopili je so jo porinili tokrat na srečo proti pultu vendar je pristala na fantovski postavi, ki je tam očitno samo mirno sedela pila svoj viski kot je Elena lahko opazila in ni niti malo pričakovala majhne svetlolaske, ki bi dobesedno padla v njegovo naročje. Samo nasmehnila se je in počasi dvignila ter popravila nato pa dvignila pogled proti njemu in mogoče tudi rahlo zardela. » Oprosti prosim ker sem kar tako priletela v tvoje naročje, ampak so me porinili in gneča je neznosna in hotela sem samo priti do pulta ter imeti miren večer. Res oprosti. « se je iz nje vsul val besed in po vsem blebetanju si je še dodatno želela da bi se tla pod njenimi nogami odprla in jo posrkala vase, a bolj kot je upala se ni nič zgodilo. » In zdaj še oprosti za moje blebetanje ki nima niti repa niti glave...« je še dodala in se nerodno nasmehnila fantu pred njo. » Jane mimogrede. « in v svojem stilu mu ponudila roko ter upala, da ne bo samo pobegnil stran prestrašen pred blebetavo svetlolasko kot je bila ona toda ni si mogla pomagati.- ŠT.BESED: 389
- WEARING: this
|
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Pet Avg 19, 2011 3:29 am | |
| »UF, to pa je super država. Jaz prihajam iz Litve. Jaz sem se odločila za 1. letnik, jezikovna. Kaj pa imaš ti?« Jo pogleda in se ji nasmehne. Elena vzame iz torbice telefon in napiše kratko sporočilce njeni mami. Sem vredu, imam se super. Že spoznavam nove punce. In zelo so prijazne. »Mandy počitutim se super, samo malo sem se zasajala« reče Elena. Ta zagleda neko punco, in jo ogovori »Živjo! Sem Elena, in ti si?« Punca se ji nasmiha. Elena se je res ujela z temi puncami in očitno so boljše kot je pričakovala. Kar naenkrat je bila blondinka v nekem fantovem naročju. Punca se je nasmejala do solz in se tako smejala, da se ji je zataknila voda v grlu. Začela je kašljati in ni mogla nehati. V njenem obrazu se je dalo razbrati, da misli, da je zdaj ne bo nobeden maral. Potem pa je Elena nehala kašljati. Obrnila se je nazaj k puncam in jih začela pozorno opazovati. »Uau Mandy to je super, tudi meni je šport všeč. Zelo rada skejtam. Ampak jezike pa obožujem.« V Eleninih očeh se vidi, da bi res rada klepetala in spoznala nove punce. Potem se zagleda v tisto blondinko, ki zdaj ni več v fantovem naročju. Zgleda afnasta, ampak obleka je lepa. Upam,da je prijazna: je mislila… |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Pet Avg 19, 2011 7:39 am | |
| Jane že opazi, da je takoj v središču pozornosti. Res ji gre kar malo na jetra. Kaj, to je že določeno pri njej, v zvezdah zapisano? Včasih ji res to ni prav. Saj tako ostali mislijo kot da je tista vrsta punc, ki se neprestano važijo in afnajo. Vendar Jane ni taka. Je pač navadna punca, ki je včasih oz. kar lahko rečemo vedno deležna pozornosti. Še enkrat je pogledala simpatičnega fanta in se mu opravičila" Res oprosti, še enkrat." Videla je kako neka rdečelaska za pultom čudno pogleduje po njej. "Samo malo" se je nasmehnila fantu, odšla k pultu in prisedla še ne znani rdečelaski. "Živjo. Khm, vem d se ti use roji po glavi zarad unga..No pa sj veš kaj. Torej, js sm večkrat tako rečeno v središču pozornosti. Nevem kako in sploh kdaj se to zgodi. Ampak kar naenkrat, še sama se ne zavedam. Zgleda, da mi je to usojeno. Mimogrede, sem Jane in ti?" se ji prijazno nasmehne in jo pogleda s svojimi lepimi rjavimi očmi..v upanju, da si o njej ne bo razlagala narobnih stvari ipd. Popravi si pramen lasi in čaka na odgovore. Medtem pogleduje po tistemu fantu. In kar vedno ji postane malo neprijetno ko vsi fantje tako bulijo vanjo. Vendar, je že vajena tega, tako, da ja. |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Pet Avg 19, 2011 8:45 am | |
| Elena je pila vodo, ker ona ne pije alkoholnih pijač. V grlu jo je peklo. Punca katero je Elena omenila je prihajala njej naproti. Mislila si je, kaj mi bo naredila, a jo je le ogovorila. Elena se je prijazno nasmehnila in rekla » Živjo. Ja, žou se mi res. Oprosti, ker sm se ti smejala. Oo lepo ime, sem Elena. Iz katere države si in na kater faks hodiš?. « Očitno je, da se je zmotila punca je prijazna in videz zapeljivke vara je ugotovila. Si ogleduje blondinko od glave do peta in opazuje njena oblačila. Punca ji je zelo všeč in z veseljem bi bila njena prijateljica. »Zanima me, če bi bila moja prijateljica. Hodiš v 1. Letnik?« jo vpraša rdečelaska, ki sedi na oranžnem stolu, ki je zelo mehak, če je to pomembno. Elena postavlja takšna vprašanja, ker misli, da je nihče ne mara in da če ne bo vprašala direktno ne bo imela prijateljev. »Veš zdi se mi, da sem te že videla. Ali si v istem študentskem domu kot jaz, ane?« ji reče Elena in začne razmišljati. Punca ima prav, res je v središču pozornosti, zakaj pa jaz nisem v središču pozornosti? Mogoče zato ker sem Litvanka. Upam,da to ni razlog, razmišlja. |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Pet Avg 19, 2011 11:31 am | |
| Kimberly je nenadoma presenečeno opazila, da je prostor nabito poln in da se skoraj v vsakem kotičku nekaj dogaja. Kdaj so pa prišli vsi ti ljudje? se je začudeno spraševala. Potem je Elena zatrdila, da ni nič narobe in se nenadoma zapletla v pogovor s postavno svetlolasko, ki je še minuto pred tem skorajda ležala na nekem fantu. Kim in Mandy se je pridružila neka svetlolaska, ki je Kim še nikoli ni videla. ''Živijo punci!'' ju je pozdravila.' ' O čem teče vajin pogovor?'' se je nasmehnila in ju pogledala.' 'Jaz sem izbrala smer športno,pa vidve?'' "Živjo!" je veselo odvrnila Kim. "Tebe pa še ne poznam," je prijazno rekla in ji podala roko. "Kimberly. Tudi Kim me lahko kličeš." Neznana punca je bila živahnega in prijaznega videza. Tudi lepa je bila. "Jaz sem izbrala umetniško. Mandy pa športno, tako kot ti," je Kim odgovorila v imenu obeh in se nasmehnila. DJ je začel vrteti pesem Mr. Saxobeat, ki je bila ena od Kiminih najljubših pesmi. Počasi je začela migati v ritmu glasbe. "Sta vidve športnici mogoče tudi plesni navdušenki?" je vprašala. Že dolgo se namreč ni zdivjala na plesišču in šele sedaj se je zavedla, kako zelo je to pogrešala. Vendar bi bilo malo čudno, če bi plesala kar sama, zato je upala, da bosta šli drugi dve punci z njo. |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Sob Avg 20, 2011 12:01 am | |
| Jane je sedela na udobnem rdecem stolu, za pultom, v rokah drzala kozarcek vodke, ter vsake toliko casa naredila pozirek in poslusala eleno, kako ji je odgovarjala in tudi zadtavila nekaj vprasanj. Zdela se ji je res simpaticna punca. ''Me veseli, da sva se spoznali. Ni panike. Sem ze navajena, da me vidjo zmer v drugacni luci predn me spoznajo. zto si zmer recm, da ne smemo ljudi ocenjevati po zunanjosti, saj videz vara. Aw, huala, tudi tvoje je lepo. Mogoce lahko ze malo predvidevas po britanskem naglasu. Z Velike Britanije sem. Pa ti elena? Js hodim na faks za ucenje jezikov. Ze od otrostva so me jeziki zanimali. In sedaj sem si le uresnicila zeljo. Rada bi postala kaksna vodicka ali pa prevajalka. Drugace ce me pa za to ne bi sprejeli bi sla pa na sportni faks. Vsako jutro ob 6. se odpravim teci. In se redno ukvarjam s sportom. No dovolj o meni. Se ti mi povej na kater faks hodis?' se je simpaticno nasmehnila in raje nehala z govorjenjem, da bo elena prisla do besede. popravila si je pramen in gledala rdecelasko, ki jo je se nekaj vprasala. ''Seveda! Jaz sem za. Jap, ti tudi a ne? Hehe. Tudi meni se to zdi. Mhm. se je seenkrat nasmejala-prisrcno in rdecelasko pogledala s svojimi modrimi ocmi. V oceh svoje sogovornice oz. sedaj ze prijateljice, je opazila kancek zalosti. Predvidevala je, da zato, ker ima tudi ona majhno zeljo, da bi tako kot jaz bila v srediscu pozornosti. Zato je Jane sklenila, da bi ji z veseljem pomagala pri tem, samo vprasati jo mora. |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Sob Avg 20, 2011 1:38 am | |
| Elena je pogledala Jane in rekla: » Enako, tudi mene veseli. Se mi je zdelo. Jaz sem iz Litve. Tudi jaz hodim na ta faks, super. Super, vodič al pa prevajalec, fino!« je rekla rdečelaska, ki je očitno dobila naroben vtis o Jane. »Ta študentski dom je super, zelo lepe sobe!« reče. Pogleda punco po imenu Kim in vidi kako njeni lasje divje plapolajo, ker pleše. Reče ji: »Veš rada plešem, poleg tega sem to nazadnje počela…« razmišlja in reče: »Toliko časa nazaj, da nevem.« Se nasmehne in se pridruži Kim na plesišču. Pomiga Jane naj pride plesat z njima in gleda v njeno smer, maha. A ker jo blondinka ne sliši stopi do nje in reče: »Bi se nama z Kim pridružila na plesišču?« A Jane ni imela časa za premislek, Elena jo prime za zapestje in jo odvleče na plesišče, a to je naredila na zelo prijazen način. Pride do Kim in ji reče: »Imava novo pomočnico pri plesu!« se nasmehne. »Oo, obožujem to pesem.« Se zavrti v ritmu in divje maha z svojimi lasmi. Se ustavi in reče puncama: »To je tako zabavno. Kako bi bilo če bi imeli zabave vsak dan v Parizu.« opazuje Kim kako dobro pleše in sama poskuša izvajati iste gibe. |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Sob Avg 20, 2011 3:16 am | |
| Elena, res me veseli, da imas zdaj drugacno mnenje o meni, tako kot sem in upam da bo pri tem tudi ostalo. Glede prijateljstva pa upam, da bova postali se boljsi prijateljici in kasneje mogoce tudi najboljsi. Tega bi bila zelo vesela, samo potruditi se morava.''Jane se simpaticno nasmehne, jo pogleda n jo poslusa. Nenadoma jo elena prime za roko in jo povlece in ze je bila na plesiscu. Punci sta nasli pravo za plesanje. Jane namrec to obvlada. Na plesiscu so plapolali njeni blond lasje in vrtela in plesala se je v ritmu glasbe, kot zna samo ona. Saj ko Jane zaslisi glasbo, vse misli in skrbi izginejo iz njene glave. Sproscena rata in neprestavljivo odlicni gibi pridejo kar sami od sebe. Jane ze malo odstopa od vseh plesalcev na plesiscu, saj plese kot,. da je profesjonalka in se s tem ukvarja ze celo zivljenje. Nenadoma se spet zgodi. Jane je v spet v. srediscu pozornosti, spet vsi fantje pogledujejo v njo in jo obcudujejo. Jane se na to vec ne ozira, pa saj ni sama kriva ce tako odlicno plese in ce ima anglesko postavo in lepoto. Se naprej plese in zdaj,. zdaj so zavrteli njeno pesem. Se bolj je plesala, se lepse, fantje so jo se bolj obcudovali in njeni lasje so se bolj plapolali po zraku. Bila je prava zvezda. Zvezda vecera. Jane nikoli ni vedela kje je dobila ta talent. Zgleda, da ima to v krvi. |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Sob Avg 20, 2011 6:54 am | |
| Še preden Abby ali Mandy utegneta odgovoriti, se Kim pri plesanju pridružita Elena in njena nova prijateljica. Obe sta odlični plesalki. Živahna mala rdečelaska s svojo energijo in visoka blondinka, ki obvlada seksi gibe. Kim ne razmišlja kaj počne. Njeno telo se samo odziva na ritem glasbe, nikoli ne premišljuje kakšne gibe bo naredila. Preprosto pleše. »Imava novo pomočnico pri plesu!« se nasmehne Elena. Kimberly se jima nasmehne. "Jaz sem Kimberly, lepo te je spoznati," med plesom pove Jane, ker se še ne poznata. »Oo, obožujem to pesem.« Elena se je res razživela. Kim jo je opazovala z nasmeškom na ustih. "Tudi jaz!" zakriči, da bi preglasila glasno glasbo. »To je tako zabavno. Kako bi bilo če bi imeli zabave vsak dan v Parizu,« navdušeno reče rdečelaska. "Se strinjam. Upam, da je v bližini kakšna zažigalna diskoteka, ki je odprta vsak dan!" pove Kimberly. "Ve mogoče katera od vaju za kakšno dobro diskoteko?" še vpraša. Potem nestrpno pomaha Abby in Mandy, naj se jim pridružita. Več nas je, bolj je zabavno, pomisli Kim. Mr. Saxobeat se konča in se začne druga pesem, še bolj divja, ki je Kim ne pozna, vendar ji je všeč. Sedaj se punce popolnoma znorijo na plesišču. |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Sob Avg 20, 2011 7:46 am | |
| Ojoj! Jaz ne znam plesati. Mandy je zaskrbljeno stala ob plesišču in gledala ostale punce kako se zabavajo. Že od nekdaj ni znala plesati. Mogoče bi se vam to zdelo čudno, glede na to, da je športnica, ampak vsakič ko je poskusila so se ji smejali. Po eni strani se jim ni hotela pridružiti, po drugi pa bi jo mogoče lahko kaj naučile. Prav, zdaj grem. Ali pa tudi ne. Ne, šla bom. Ampak kaj če se bom totalno osramotila? Potem bom morala s tem živeti še štiri leta. V Mandy je divjala bitka. Želela se jim je pridružiti saj so konec konca to njene prijateljice in prav tako je hotela spoznati tisto lepo blondinko. Želela si je, da bi takrat, ko sta njena mačeha in polsestra hodila na inštrukcije plesa šla z njima. Mogoče sedaj ne bi imela toliko težav. Skrbelo pa jo je še za eno stvar. Kot ste mogoče opazili, so bili na zabavi tudi fantje in če še ne veste Mandy še ni imela fanta. Skrbelo jo je, da je po tem mogoče ne bo nihče več niti pogledal. Končno je zbrala pogum in odšla na plesišče. »Oprostite punce, ampak jaz ne znam plesati. In mislim oziroma vem, da mi ni pomoči.« |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Sob Avg 20, 2011 9:02 pm | |
| Jane se zabava in plese se kot nikoli. Izvaja neverjetno sexy gibe in njena energija je prevzela kar vse ljudi na party-ju. Med plesanjem jo ogovori Kim. Haaj. Jaz sem Jane. me veseli da sva se spoznali. v kater letnik pa hodis? se ji nasmehne in jo med plesanjem sprasuje ter caka na njene odgovore. Nenadoma zaslisi da bi punce rade diskoteko oz. sploh ne vedo kje je. Zato se Jane pozanima in povprasa bratranca po telefonu ki je dejansko kar sef vseh diskotek v parizu. punce,. ne skrbite glede diskoteke. moj bratranec je tako receno sef vseh diskotek v tem mestu in ravno zdaj sem ga klicala. rekel pa mi je da je dosti diskotek tukaj. vendar najbljizjo nasi univerzi ravno prenavljajo in bo odprta danes zvecer. tako se bomo lahko vsak dan zabavale pa se zastonj bomo mele vstopnino ker mam veze.. se brezskrbno nasmehne, jim pomezikne in uziva naprej v plesanju. Nenadoma opazi neko dekle ki samo stoji ob robu plesisca in zalostno gleda. takoj opazi, da je slabe volje zato ker nekako ne zna plesati. jane stopi do nje in. jo ogovori zivjo. moje ime je jane. in ti si? aj..ne glej tako zalostno. predvidevam kaj te tare. vendar ne skrbi. vssk zna plesati pa tudi ce trdi da ne. nekje globoko v tebi je tudi talent za ples. samo sprostiti se moras in odgnati vse skrbi in misli. jaz ti bom pomagala in skupaj nama bo uspelo ti samo najprej poskusaj slediti mojim gibom nato pa bodo prisli kar sami od sebe. verjemi. ji pomezikne, se nasmehne in jo povlece na plesisce. po nekaj casu se dekle ob janenini pomoci sprosti in zacne plesati kot se nikolijane jo veselo opazuje, plese in ji prisepne vidis da znas! |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Sob Avg 20, 2011 10:46 pm | |
| Se nasmehne rdečelaska, ki je rdeča v lica, ker je izmučna od plesa in reče: »Ja, ugotovila sem, da ne smem soditi po zunanjosti. Ja se strinjam samo potruditi se morava, da nama uspe.« Elena gleda Kim, kako dobro pleše in reče: »Tukaj je veliko dobrih diskotek, samo nisem domača tukaj tako, da nevem katera je najboljša.« Elena divje pleše in očitno se je prepustila ritmu. »waw, ta pesem je super!« reče rdečelaska. »Nisem je še slišala, ampak taki divji ritmi so mi najboljši za ples.« reče punca, ki se je čisto prepustila glasbi. »Jane, ti si rešiteljica.« Elena jo objame. »To bo noro, ko bomo šle vsak dan plesati v diskoteko.« Tiste pesmi je konec potem pa je na vrsti techno pesem in Elena reče puncam: »Veste, brat me je učil brake- dance. Vam pokažem?« žari od veselja in rada bi se malo pohvalila puncam. Elena puncam pokaže svoj brake- dance, vrti se kot za stavo. Zdi se kot, da obvlada. Ko se pesem konča, vstane in reče puncam: »Kako se vam je zdelo? Sem le začetnica, brat me more naučiti nekaj super korakov. Se nasmehne puncam in začne plesati na novo melodijo. Plesanje ima že od nekdaj v krvi. |
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Ned Avg 21, 2011 9:11 am | |
| "1. letnik univerze. Smer: umetniška," odgovori Kim Jane in se nasmehne. "Kaj pa ti? Ti si najbrž tudi že na univerzi, kajne?" Ko jim Jane sporoči, da je njen bratranec šef diskotek v Parizu in bodo imele še celo prost vstop, postanejo punce čisto navdušene, tudi Kim. Poleg njih se je pojavila Kimina sostanovalka Mandy. "Se nam boš končno pridružila?" veselo vpraša Kimberly, toda Mandy je nekako potrta. »Oprostite punce, ampak jaz ne znam plesati. In mislim oziroma vem, da mi ni pomoči.« Jane pripelje Mandy k njim in ji pomaga pri plesu. Kim se to zdi zelo lepo od nje, še posebej ker ne ve zgodbe iz Mandyine preteklosti. Kimberly je vedela, da zna Mandy zagotovo dobro plesati, le preveč prestrašena je bila, da bi si upala. Živahna Elena jim pove, da jo je brat naučil break-dance. Pokaže jim nekaj gibov in Kimberly jo navdušeno opazuje. "Uauu, Elena to je bilo super! Kdo bi vedel, da ti break-dance tako dobro gre. Enkrat me moraš naučiti!" reče in se zasmeji. Rahlo se je poloti žeja in tudi utrujenost. "Bi šla katera z mano do bara? Nekaj moram popiti," reče Kim in vmes še vedno miga. |
| | | rosa clumbie administrator
Število prispevkov : 33 Join date : 17/08/2011
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Pon Avg 22, 2011 7:00 am | |
| Rosa se je sprehajala po ulicah Pariza. Pariz je bil prekrasno mesto in čeprav ga je videla že najmanj trikrat, jo vedno znova navdušuje. Rada je spoznavala nove države in njihove kulture. Po kratkem sprehodu se je odločila, da odide na tisti party, ki je izrekal dobrodošlico v Parizu. Ko je prišla v sobo za party, je videla, da se je tam zbralo že kar veliko ljudi. Ker pa Rosa ni imela poguma, da bi pristopila k njim, čeprav je bila zraven tudi njena cimra Jane, je lepo odšla za šank in si naročila pijačo. Slišala je, da se dekleta pogovarjajo, katero smer študirajo. Niti ena ni omenila plesa. Groza, je pomislila Rosa, kaj pa če sem edina izbrala ples? Kaj bo potem? Potem pa je pomislila, kako bi bilo če bi jo kar vrgli iz šole, ker si ni hotela izbrati druge smeri. Tega ji prav gotovo ne bodo naredili. Mora slediti svojim sanjam. Ko je popila do konca svojo pijačo, je odšla na plesišče. Bila je navajena plesati sama, zato se je prepustila ritmu. Izvajala je usklajene gibe, svoje najljubše. Predala se je glasbi in plesu svojima strastema. Ni se menila za to, če jo je kdo opazoval, preprosto samo plesala je. Tu in tam je naredila tudi kakšen premet ali kaj podobnega, toda večinoma je izvajala nenevarne gibe. Ko je bilo pesmi konec je nadaljevala z drugo. Kako je lepo delati to, kar ti pomeni vse, je pomislila. Plesala je na plesišč in se vrtela. Če je prišla kakšna taka pesem, ki jo je plesala na kakšnem tekmovanju je zaplesala tudi svojo koreografijo. Vsake toliko časa je seveda tudi popila nekaj pijače, drugače bi gotovo dehidrirala. Na plesišču je uživala. Roke in noge so jo popolnoma ubogale, vse se ji je zdelo popolno.Vse se ji je zdelo perfektno. Imela je občutek, da pleše na oblakih.
words; 308 wearing; thiiis :$ |
| | | jenny clark party starter
Število prispevkov : 6 Join date : 24/08/2011
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! Čet Avg 25, 2011 8:49 am | |
| Jenny se je hotela sprehoditi po ulicah Pariza, a je iz neke elegantne hiše slišala glasbo in na vratih je pisalo Paris Party. Uuu, party? si je mislila. Nato je brez premisleka stopila notri in že je bolj na glas slišala glasbo. Opazila je že par nepoznanih punc, ki so plesale, sedele, pile in se na splošno zabavale. Usedela se je na tisti rdeči stol, kjer si se lahko malo odpočil, in si naročila eno vodko. Jenny drugače ni veliko pila alkoholnih pijač, ampak danes si je malo privoščila, saj je prišla v Paris, v izjemno lepo mesto! Malo je razmišljala kako bo v novi šoli, kako se bo razumela s prijatelji, ki jih bo spoznala... Upam, da ne bo težko na novem faksu si je rekla pri sebi. Komaj je čakala, da bo vstopila v šolo (čeprav jo ne mara kaj dosti). Mogoče bo spoznala tudi tistega Mr. pravega. Zasmejala se je na to misel. Pogledala je punce, ki so plesale na plesišču in si še sama malce želela zaplesati, samo v break-dance-u ni prav blestela, bolje ji je šlo od rok cha-cha, tango in podobni plesi. Mogoče bo pa tudi kakšen ples v šoli. Svojo pijačo je popila na eks, postalo dolgčas in razmišljala, če bi kakšni punci pristopila, da bi poklepetali. A se je premislila in še eno vodko naročila in jo počasi srkala. Words: 227 Wearing: This. |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: PARIS PARTY ! | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Stran 1 od 1 | |
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|